Invigning av Vänerslingan 6e Juni

Imorgon den 6e Juni är det invigning på Vänerslingan som är både en landsväg och en sjöväg längs Vänerns sydvästra strand, väster om Lidköping . Vänerslingan följer landsvägen från Örslösarondellen i Lidköping till Tun och vidare ut mot rastplats ”Viggen” (vid väg 44) och går då bland annat förbi Marbogården, både bilvägen och sjövägen.

Det kommer bland annat att vara en invigningsceremoni i Källstorps hamn med start klockan 13:00 där man även kan se Sigrid Storråda, Sjöräddningen Kållandsö, Kudtbevakningen och F7 Sjöräddningen. Mer information om alla aktiviteter som kommer vara under dagen finns det att läsa på Vänerslingans hemsida.

Vänerslingan_A4-affisch-940x1329

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.