Snart är det dags för gallring av skogen

Skogsvård inom Marbogårdens samfällighet

De fastighetsägare, som gränsar till samfällighetens skogsområde, ombeds att snarast märka ut fastighetens gränsrör med ett rött band. Band tillhandahålls av Ronnie Evertsson för Vitsippan och Liljekonvaljen, Mikael Nilsson för Smörblomman, Gunno Hedén för Prästkragen och Gullvivan och Albin Andrén för Blåklockan. De som inte hittar sina gränsrör tar kontakt med styrelsen, så hjälper vi till. Det är ytterst viktigt att gränsrören markeras, för att undvika skador på skogsmaskinen. Vi beräknar att förröjningen skall vara klar innan arbetsdagen den 6 september, därför är vi tacksamma att gränsrören markeras så snart som möjligt.

Tack för hjälpen

Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.