Nyheter på hemsidan

Hemsidan har senaste veckan fått helt nytt utseende och även vissa nya funktioner. Nedan kommer lite beskrivningar om de nya funktionerna.

 

Filarkiv

För att enklare kunna hitta filer som publicerats i nyheter men också för att bläddra bland alla gamla nyheter, så har vi skapat ett filarkiv där man kan bläddra bland alla filer sorterade efter årtal och kategorier. Du når filarkivet via menyn högst upp på hemsidan.

filarkiv

Bilder

Vi har även infört ett bildalbum där man enkelt kan bläddra bland alla bilder som laddats upp på hemsidan i samband med t.ex. arbetsdagar. Detta bildalbum når man genom att trycka på bilder i menyn högst upp på hemsidan.

Bildalbum

Kontakt

Det har även efterfrågats något sätt att få kontakt med föreningen via hemsidan. Vi har då skapat ett formulär där man kan välja att skicka ett mail till föreningens nya mailadress som vi satt upp ifall man vill komma i kontakt med föreningen eller vill man skicka något gällande hemsidan så kan man välja det, då kommer det till den som är ansvarig för hemsidan.

Kontaktformulär

 

I och med att föreningens mailadress är helt ny, så kan det vara så att om föreningen svarar, då kan det hamna i din mailboxs skräppostmapp. Vi är tacksamma ifall alla kan lägga till adressen bland sina kontakter, så bör det inte hamna i skräpposten. Efter ett tag när det har skickats lite mail så kommer mail från denna adressen inte hamna som skräppost utan det är bara nu i början.

Har ni några frågor så är det bara att använda kontaktformuläret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.