Båtplats i hamnen

Om du som medlem inte tänker använda din båtplats denna säsong, måste detta meddelas till båtkommittén senast 15 april.

Tilldelad båtplats, som inte ska utnyttjas, kan efter begäran hos båtkommittén hållas vilande under en tid av 1 år. Anmälan skickas till båtkommittén senast 15 april, så att platsen kan disponeras av båtkommittén under kommande säsong.

Om detta gäller båtplats med Y-bom, så måste Y-bommen ändå läggas i så att båtplatsen kan utnyttjas och så att den som ligger intill inte får problem med fastsättning av sin båt. (utdrag från Marbogårdens informationshäfte)

Du måste även meddela båtkommittén om du ska ha din båtplats denna säsong.

  

 

  2 comments for “Båtplats i hamnen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.