Intresseanmälan för fiber

Boende i Marbogårdens samfällighetsförening har möjlighet att anmäla intresse för att gräva in fiber till sin bostad. Med fiber framdraget till din bostad öppnas många nya möjligheter där du kan ta del av nya tekniska lösningar men också stabilare och mer kostnadseffektivare lösningar jämfört med befintliga anslutningar för t.ex. Internet, telefoni och TV. Under hösten 2013 hade Lidköpings Kommun och Fastbit ett informationsmöte om detta i Tådene bygdegård, ett informationsblad från detta möte finns att läsa här.

För att anmäla intresse för din bostad så behöver du gå in på det öppna stadsnätet, Openbits hemsida, openbit.se och anmäla just din bostad. Väl där inne kan du se hur många hushåll som är intresserade för tillfället och vilka hushåll det är. Har du några frågor gällande detta så är det bara att ringa Openbits support på 020-37 38 00 så hjälper de dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.