Uppdatering från Lidköpings bredband

Efter förseningar av olika anledningar så börjar nu arbetet med att dra fram fiber till Marbogården. Lidköpings bredband och deras entrepenör som ska gräva har börjat sitt arbete och kommer inom kort att börja gräva i området. Nedan kommer information från ansvarig person på Lidköpings bredband angående projektet i Marbogården.

 

Hej

Jag heter Mats och jag ansvarar för Lidköpings Bredbands grävning i området. Då läget är som det är i värden så kan vi inte gå tillväga som vi brukar. I vanliga fall brukar vi ha ett byggstartsmöte för de som bor i ett område där vi ska gräva. På dessa möten visar vi kartor och svarar på frågor som ni säkert har. Jag kommer gärna ut och kollar på förutsättningarna för just er fastighet om ni kontaktar mig och bokar en tid, mina kontaktuppgifter finns här nedan.

Vår entreprenör kommer snart att etablera i området och har påbörjat förberedelserna med att få befintliga kablar utsatta i området för att sedan påbörja grävningen.

Vi kommer att sätta en pinne i tomtgräns där vi har tänkt oss att gå in på er tomt och vi vill att ni sätter en pinne vid husvägg där ni vill få utrustningen installerad på insidan. Om ni läser detta innan vi kommer ut med pinnar så har jag lämnat ett antal vid er informationstavla jag har även lämnat en informationsbroschyr till er ordförande som hon skulle hjälpa mig med att dela ut till samtliga medlemmar i samfälligheten.

Ring mig gärna om ni har några frågor.

 

Med vänlig hälsning

Mats Westerlund

Projektsamordnare

Lidköpings Bredband

Telefon: 0510 – 77 03 77

E-post:

 

Här finns en informationsbroschyr från Lidköpings bredband om hur installationen går till

 

Har du inte anmält din fastighet ännu eller kika senaste status kan du se det på openbits sida